17 Μαΐ 2009

ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Είναι δυνατόν η σύνθεση ενός 23χρονου στρουμφοειδούς Νορβηγού, καβαλάρη της καλάμου του τετάρτου δημοσιότητος, να υπερβαίνει σε αισθητική διεισδυτικότητα τη σύνθεση του συναγωνιζόμενού του Sir Andrew Lloyd Weber; Του Sir Andrew Lloyd Weber; Του Sir Andrew Lloyd Weber;

Είναι. Τούτο, βεβαίως –ας μην απατώμεθα– κοινοποιήθηκε και εμπεδώθηκε πληθυσμιακώς στην αρένα της ευτέλειας, της έκπτωσης και της φθήνιας: τη Eurovision. Η αναφορά και μόνο στον κατάπτυστο θεσμό μολύνει το παρόν ιστολόγιο. Την τολμώ, ωστόσο, καθότι φέτος συμμετείχε και ο Sir Andrew Lloyd Weber. Ο Sir Andrew Lloyd Weber. Ο Sir Andrew Lloyd Weber. Το γεγονός αυτό αγιάζει την ανάρτηση, ξορκίζει το κακό του υποπολιτισμικού ρεύματος και νομιμοποιεί την ενασχόληση με το ζήτημα.

Εξ αφορμής της νίκης του πιτσιρικά, θα ’λεγα «άντε και στα ποιητικά μας». Η Ελλάς, όμως, έδωσε το δωδεκάρι στον Sir Andrew Lloyd Weber. Στον Sir Andrew Lloyd Weber. Στον Sir Andrew Lloyd Weber. Η Ελλάς φέτος είχε επιτροπή (οπότε περιττεύει η ευχή).

4 σχόλια:

Είσαι τεράστιος, είσαι Ουρανός, είσαι ο 'Ενας Ποιητής, ο Σπουδαίος, ο Λατρεμένος, δεν είσαι απόμακρος μήτε ψυχρός, μπροστά στη μπλογκόσφαιρα μας γνέφεις λιγωμένος είπε...

Ε, ας μη γινότανε διαγωνισμός, ας το δίνανε κατευθείαν στο Σενιόρ.
Η αναφορά και μόνο στο θεσμό μολύνει το ιστολόγιο; Ποιός είσαι;

Churchwarden είπε...

@είσαι...

Aν κι Έλλην, την ψώνισα σα Νορβηγός.

Ignis είπε...

ας λέτε
ούτε ο σερ, ούτε η μίνι μάους, ούτε η γαλλίς, ούτε κανείς.
Εμένα μου άρεσε η Σουηδία με τα αααααηηηηιιιιιιιαουααααα της
Έχω κλασσσσσσσσικά γούστα

(μου πέρασε το δέλτα και μου άρχισε το σσσσσίγμα)

χμμμ... σερ αυτοί; λέιντυ εμείς! Λέω του χρόνου να στείλουμε κάτι εντελώς λαϊκό (μα εντελώς) και να τους στείλουμε όλους αδιάβαστους. Κι αν δεν θέλει η Λέιντυ, δε πειράζει, μπορούμε να φτιάξουμε συγκρότημα: Καρράς (στο ρόλο του Σάκη) Μαργαρίτης, Πανταζής, Γονίδης κλπ. Κι αν δε θέλουν τα παλικάρια...θα μπορούσε να μας κάνει τη τιμή η κ. Θώδη, να πάει στο Όσλο του χρόνου "να του φτιάξει μια ομορφιά"
Θα τρελαθούν οι ευρωπαίοι, ΕΝΤΕΛΩΣ

Churchwarden είπε...

Ιgnis, προσυπογράφω κι επαυξάνω: Φλωρινιώτης, Μπεζαντάκου και τέτοια (που 'λεγε κι ο Κωνσταντίνος).

Καλή κι η Σουηδία, αλλά Tουρκία κι Αζερμπαϊτζάν έκλεψαν την καρδιά μου...