10 Νοε 2008

ANOTHER WAY TO DIEΔεν πήγε καλά η χρονιά από blockbusterική άποψη. Πρώτα χτύπησε ο Spielberg με τα nonsenseκρυστάλλινα κρανία και τη μιαρή υβριδοαρπαχτή Indiana Jones και Ε.Τ. phone home flying saucer this car is too steady Toyota. Κατόπιν, μας αποτέλειωσε ο Bond-το Quantum Οf Solace είναι η χειρότερη περιπέτεια του ήρωος από τη βραχύβια εποχή του Timothy Dalton. Μπορεί να είναι κι η χειρότερη ever. Την έβλεπα και θυμόμουν το "Last Man On Earth" με τον Vincent Price-με τη διαφορά ότι ο Bond δε χρειάζεται cultουριά και νεωτερισμούς. Αρκεί να φτιάχνει τη γραβάτα του, καταδυόμενος με το καταδιωκτικό σκάφος που 'φτιαξε ο Q για τα γεράματά του. Ήμαρτον, κύριοι. Πολύ με πικράνατε φέτος. Πολύ. Το τραγουδάκι τρώγεται. Καλή εβδομάδα.


UPDATE: ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΕΚΤΟΡΑ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΜΑΤΟΣ

Μου αρέσει αυτό το τραγούδι λόγω ρυθμού απόφασης επειδή είναι κοφτό επειδή καίνε οι χορδές από το παίξιμο ματώνουν τα δάχτυλα. Έτσι θα ήθελα τα τραγούδια μας κι εμάς να κόβονται οι φωνές οι λέξεις με γυριστό κοπίδι όπως τρυγάν κερήθρα μελισσοκόμοι.

ΣΚΕΨΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ:

Μπορεί ένα σχόλιο να είναι παρτιτούρα; Μπορεί το σώμα του ποιητή να είναι το πρώτο όργανο, αρχαιότερο του αρχαιότερου σφυρίγματος;

7 σχόλια:

Pipe Smoker είπε...

Solanaceae

Π.Κ. είπε...

Μέρα καλή και δημιουργική!

Όσο γίνεται!...

Φαιδρα Φις είπε...

ευτυχώς πηγαίνεις πριν από μένα και με προφυλάσσεις από τα κακά φιλμς!
γιατί τέτοια αποτυχία όμως?

φιλιά
καλημέρα

Churchwarden είπε...

Πατέρα Παναγιώτη,

Το "όσο γίνεται" είναι πιο σωστό από το "όσο μπορούμε". Ευχαριστώ.

Χάριτα,

Ίσως δεν είναι κακό να καταβάλλεις προσπάθεια για να διαφέρεις-εκτός κι αν είσαι blockbuster φιλμ, οπότε τέτοια προσπάθεια περιττεύει. Εν προκειμένω, αυτό φταίει. Ίσως αυτό φταίει και για άλλα. Καλημέρα.

Churchwarden είπε...

A door left open
A woman walking by
A drop in the water
A look in the eye
A phone on the table
A man on your side
Someone that you think that you can trust
Is just
Another way to die...

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει αυτό το τραγούδι λόγω ρυθμού απόφασης επειδή είναι κοφτό επειδή καίνε οι χορδές από το παίξιμο ματώνουν τα δάχτυλα.Έτσι θα ήθελα τα ταγούδια μας κι εμάς να κόβονται οι φωνές οι λέξεις με γυριστό κοπίδι όπως τρυγάν κερήθρα μελισσοκόμοι.

Churchwarden είπε...

Nα είσαι καλά, Έκτορα. Να είσαι καλά.